BUNĂ, BUNĂ!

Ai ajuns unde trebuie. Aici îți povestim despre tine - clientul și de ce facem totul. Cafeaua de specialitate și produsele noastre sunt conexiunea dintre tine și o zi mai faină.

Dacă îți place de un anumit barista, nu le avem numele aici.

DESPRE​

Suntem unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de coffee shop-uri TO GO din județul Suceava, și în curând din România.

Fiecare coffee shop B-Caffe îți oferă feeling-ul de cafenea clasică italiană prin aroma cafelei proaspăt măcinate și ne îmbinăm cu modernul cu designul unic, culorile pline de viață, muzica atent aleasă de cel de după tejgea (sperăm). Un mediu ca la carte pentru a te desprinde de altele și a-ți savura cafeaua.

People's Favorite's & Menu

Mereu ceva nou, dar comunitatea noastră s-a format în jurul unor băuturi și produse perfecte, daily drivers in funcție de mood-ul fiecăruia și acel strop de B care lipsea în acea zi.

Meniu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LOCAȚII ȘI PROGRAM

Știm cât e de satisfăcător să îți vezi cafeneaua preferată aproape de tine.

Îți aducem zâmbetul pe buze și cafeaua în pahar din 35 de locații, you close?

CENTRU

BANCA

MARASESTI

FINANTE

Francizare

Francizare

În doar trei ani,
am crescut până la 35 de locații,
iar 12 dintre acestea sunt francize.

De tine depinde următoarea locație B-1870 Caffe!

Contact

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor

Phone

929-242-6868

Email

contact@info.com

Scroll to Top