Spa, Bunăstare & Servicii Fitness

pentru liniștea ta sufletească

"Linie de Frumusețe"

Numai Bunăstare

Avem grijă de sănătatea, frumusețea și prospețimea ta

Servicii & Tratamente

Facilitățile de bunăstare, confort și întinerire sunt perfect combinate cu personal foarte capabil și pregătit profesional, pentru că ne pasă de tine – fiecare aspect al serviciilor oferite este conceput pentru bunăstarea ta.

Locațiile noastre de piscine minunate, saloane de masaj și alte facilități sunt impresionante și flexibile la nevoile dvs. Ambianța dintre lumina soarelui naturală și tratamente medicale grozave te vor face să te simți ca și când ai re-născut, sau cel puțin să fii din nou tânăr.

Piscine & Saună

Relaxare și stare de bine în ambianțe frumoase

Vă oferim cele mai bune medicamente estetice, anti-îmbătrânire și detoxifiere, folosind cele mai noi tehnologii cu cea mai mare atenție pentru a-și trata în siguranță clienții. Sunt disponibile diverse tratamente, cum ar fi

detoxifiere
revitalizare,
frecvență radio, cavitație,

Oferte Speciale

Confortul, seninătatea și mediul natural sunt perfect combinate aici, pentru că ne pasă de bunăstarea ta.

Pune-ți corpul într-o stare bună cu personal pregătit medical

benefic pentru cei care suferă de tensiune musculară, restricționarea mișcării provocată fie de o postură slabă, fie de o aliniere greșită a corpului.


45 min. – $59.99
50 min. – $74.99

Masajul feței și corpului, concepute pentru a ameliora tensiunea, a promova circulația și a relaxa sistemul nervos.


30 min. – $89
60 min. – $110

Acest masaj corporal este provocat de o fuziune de terapii tradiționale estice. Metoda sa este să lucreze corpul într-o serie de yoga precum întinderi, compresie musculară și multe altele …


25 min. – $94.99
40 min. – $109.99

Centru Fitness

Proiectat pentru programe complete de exerciții individuale, ghidate de antrenori personali. Ferestrele cu vedere la munte și pădure pot fi deschise. Antrenament la piscină cu senzație premium.