Intervenție rapida

Servicii de interventie rapida

Agentii patrulelor mobile asigura o prezenta activa la fata locului.

Patrulele mobile sunt utilizate pentru a menține un anumit loc în deplină siguranță. Pe langa patrulare, noi realizam si proceduri de rutina la locatia clientului.

Agentii nostri mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda RPG, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM.

Clientii RPG sunt protejati de programul nostru de raspuns rapid.

Acest program trimite echipajul de interventie la alertele date de alarme. Inarmati cu experienta si cunostinte, ei determina mai intai seriozitatea alarmei si intreprind actiuni necesare pentru rezolvarea situatiei, fiind excelent antrenati si sustinuti de reglementarile legale in vigoare.

Un agent RPG va supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie.

Vehiculele patrulei sunt dotate cu dispozitive de radio emisie, in legatura permanenta cu Centrul de Control Real Protection Guard, astfel incat, in eventualitatea unei urgente, computerul selecteaza echipajele cele mai apropiate de locul evenimentului.

Agentii de interventie sunt dotaţi cu arme de foc si autoturisme performante: HUMMER, DODGE, TUCSON, HOVER CUV, DACIA DUSTER.

Scroll to Top